PROSLAVE

Za sve one koji žele da na poseban način započnu zajednički život, proslave rođendan, krštenje, godišnjicu, hotel-restoran Aleksandar na samoj obali mora predstavlja savršeno rješenje. U bilo koje doba dana uživajući u spektakularnom pogledu na more uz šum talasa, na samoj pjeni od mora doživjećete nezaboravne romantične trenutke.

VJENČANJA

Vaše vjenčanje, u vansezonskim mjesecima možete organizovati i na samoj plaži, što će ovaj svečani događaj svakako učiniti posebnim.
Za mladence nudimo noćenje gratis, a za ostale goste sa vjenčanja 15% popusta za noćenje u hotelu.

SEMINARI, KONFERENCIJE I POSLOVNI DOGAĐAJI

Ukoliko tražite idealnu lokaciju za poslovne sastanke, seminare, radionice, konferencije ili koktele hotel Aleksandar Rafailovići nudi odličan radni ambijent, prostrane i udobne sobe, bogatu ponudu na bazi švedskog stola i a la carte, kafe pauze na sunčanoj terasi, a posle napornog radnog dana možete provesti fantastično veče uz organizovan program: živu muziku, tamburaše – sve po želji klijenta.

KAPACITET

Restoran i vinski bar hotela Aleksandar Rafailovići kategorisan je sa pet zvjezdica, kapaciteta 220 mjesta (za koktel opcije, sa visećim stolovima do 250 mjesta). Može se urediti po želji klijenta, i prilagoditi specifičnostima proslave bilo koje vrste. Bogata i raznovrsna ponuda jela i pića i poseban pogled na more i ostrvo Sveti Nikola, pružiće vam potpuno uživanje.

Za potrebe konferencija dio restorana se pretvara u konferencijsku salu kapaciteta do 70 mjesta, a na raspolaganju Vam je i sva neophodna oprema: ozvučenje, govornica, platno, projektor...

NAPOMENA
  • MICE ponuda zavisi od slobodnih kapaciteta
  • Za grupe dajemo 21. (dvadeset prvo) mjesto gratis
  • Za realizaciju MICE usluga potrebno minimum 20 osoba

Pratite nas na društvenim mrežama

Hotel Aleksandar
Bečićka plaža 31, Rafailovići, Budva, MN.
Tel: +382-33-560-290

Prijavite se za newsletter

Prijavite se i budite uvijek u toku sa najnovijim i najpovoljnijim ponudama Hotela Aleksandar.
Ne brinite, mi nismo spameri!